ΚΛΙΝΙΚΉ ΤΗΣ Δ-Ρ ΕΜΊΛΟΒΑ
ο σωστός δρόμος προς την υγεία

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 επισκέπτες και κανένα μέλος

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Κλινικής της δ-ρ Εμίλοβα

Βυθιστείτε στον κόσμο της εναλλακτικής-επιστημονικής ιατρικής μέσω της οποίας μπορείτε να αποκτήσετε την ιδανική υγεία που ονειρευτήκατε.

Aqua AzurΣτην Κλινική της δ-ρ Εμίλοβα πραγματοποιούνται δραστηριότητες διάγνωσης, προφύλαξης πικίνδυνων καταστάσεων και θεραπείας ευρέως φάσματος νοσημάτων με φυσικά μέσα και κυρίως με φρούτα και τσάι από βότανα. Βασικός στόχος είναι ο ασθενής να αποκομίσει σωστή αντίληψη για τον υγιεινό τρόπο ζωής. Η κλινική προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα συνδυασμού ανάπαυσης σε ευχάριστο περιβάλλον και θεραπείας κάτω από ιατρική παρακολούθηση υψηλού επιπέδου.

Η θεραπεία στην κλινική μας βασίζεται στην ολιστική αντιμετώπιση του ασθενούς σώματος. Ο άνθρωπος συλλαμβάνεται ως ένα ενιαίο υλικό, διανοητικό-συναισθηματικό και πνευματικό σύστημα που ανακτά την ισορροπία του με σύμπλεγμα δραστηριοτήτων εξυγίανσης. Η θεραπεία μέσω ασιτίας συνδυάζεται με ενεργό ανάπαυση, καθαρό αέρα, ήλιο, σωματικές ασκήσεις, πνευματικές-ενεργειακές πρακτικές, φυσιοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, υδροκολονοθεραπεία, ιαματικά μασάζ, περιποιήσεις με νερό και πληροφορίες μορφωτικού χαρακτήρα. Τέτοιο περιβάλλον αρκεί από μόνο του για να φέρει το σύγχρονο άνθρωπο πιο κοντά στην αληθινή υγεία. Για την επίτευξή της απαιτείται πλήρης γνώση της κατάστασης υγείας του ασθενή. Για το σκοπό αυτό η κλινική μας διαθέτει ιατρικό προσωπικό υψηλής ειδίκευσης και είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα όργανα.

emi09Η Κλινική ιδρύθηκε το 1993 στη Βάρνα Βουλγαρίας από τη δ-ρ Λιουντμίλα Εμίλοβα, ειδικό στην παθολογία, καρδιολογία και ρευματολογία. Πάνω από 47 000 ασθενείς απ’ όλον τον κόσμο έχουν νοσηλευτεί στην κλινική για θεραπεία και προφύλαξη. Η πλούσια πείρα που συσσωρεύσαμε με τα χρόνια μας έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε και να δημοσιεύσουμε μια σειρά επιστημονικών ερευνών στον τομέα της θεραπευτικής ασιτίας.

Το περιβάλλον της κλινικής, όντας ήσυχο και ευχάριστο, παρέχει τη δυνατότητα πλήρης και ενεργού χαλάρωσης. Η διαμονή σας κοντά μας θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις ιδιαιτερότητες του υγιεινού τρόπου ζωής μέσω συζητήσεων, διαλέξεων, ταινιών και κειμένων στις κύριες γλώσσες.


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 105 επισκέπτες και κανένα μέλος

No images in specified directory!