ΚΛΙΝΙΚΉ ΤΗΣ Δ-Ρ ΕΜΊΛΟΒΑ
ο σωστός δρόμος προς την υγεία

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

thumb med01Βασική αρχή της εργασίας μας είναι να δίνουμε έμφαση όχι μόνο στα συμπτώματα, αλλά να αντιμετωπίζουμε τον ασθενή ως ένα ενιαίο υλικό, διανοητικό-συναισθηματικό και πνευματικό σύστημα. Αυτή η προσέγγιση μας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίζουμε την ακριβή αιτιολογία των νοσημάτων και να δίνουμε εξατομικευμένες συμβουλές για την καταπολέμησή τους. Συγκεντρώνουμε την προσοχή του ασθενή πάνω στην αμφίδρομη σχέση μυαλό/συναισθήματα ↔ σώμα, διότι πολλές σύγχρονες μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνεται αδιάκοπα ο αριθμός των ψυχοσωματικών παθήσεων που παρουσιάζονται υπό την επίδραση της κακής ψυχο-συναισθηματικής κατάστασης του ανθρώπου. Ήδη ο Ιπποκράτης υποστήριζε ότι το να είσαι υγιής σημαίνει να πετύχεις αρμονία τόσο μέσα στον εαυτό σου, όσο και με τον γύρο κόσμο. Εμείς επίσης πιστεύουμε ότι η υγεία αποτελεί δυναμική ισορροπία που μπορεί να επιτευχθεί αν η ζωή συμμορφώνεται με τους κανόνες της φύσης. Ό,τι γίνεται μέσα στο μυαλό αφορά και το σώμα, επομένως ο άνθρωπος πρέπει να θεραπεύεται ολικά, έχοντας υπόψη ακόμα και το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείται και εργάζεται. Γι’ αυτόν το λόγο η κλινική μας συνδυάζει με κατάλληλο τρόπο τα κατορθώματα της κλασικής ιατρικής με τις παραδόσεις τις φυσιατρικής. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει αντίθεση μεταξύ τους και συμβάλλουμε στην προώθηση μιας ενιαίας Ιατρικής – αυτής που μας βοηθάει να είμαστε πραγματικά υγιείς.

Ψυχοθεραπεία

Πραγματοποιείται από ψυχίατρο, συμπληρώνει τη βασική θεραπεία και έχει ευνοϊκά και μόνιμα αποτελέσματα. Συνιστάται σε περίπτωση νεύρωσης, κατάθλιψης, χρόνιας κόπωσης, αγωνιώδη κατάστασης, αϋπνίας, συναισθηματικής ανισορροπίας, ανορεξίας και βουλιμίας.

Φυσιοθεραπεία και βελονισμός

Στην κλινική παρέχονται βελονισμός, υπερηχοθεραπεία, θεραπεία λέιζερ και ηλεκτροθεραπεία που προσδιορίζονται και πραγματοποιούνται από ειδικό φυσιοθεραπευτή. Εφαρμόζονται σε περίπτωση αρθραλγίας και μυαλγίας, μετατραυματικής κατάστασης, αρθρίτιδας και αρθροπάθειας, πλεξίτιδας, ριζίτιδας, δισκοπάθειας, χρόνιων γυναικολογικών φλεγμονών.

Καθαρτική ιοντοφόρεση

thumb med10Μέθοδος για την ενεργοποίηση των τοξινών του οργανισμού και την βαθμιαία εξαγωγή τους διά του δέρματος με τη χρήση αδύνατου ηλεκτρικού ρεύματος. Τονώνει τον οργανισμό και όλες της ζωτικές λειτουργίες, βελτιώνει το μεταβολισμό και μειώνει τις ρυτίδες.

Υδροπλύσεις παχέως εντέρου

Μέθοδος για το μηχανικό καθαρισμό του παχέος εντέρου. Συνιστάται σε περίπτωση δυσκοιλιότητας, χρόνιας κολίτιδας, ημικρανίας, χρόνιας κόπωσης, αλλεργιών και αυτοάνοσων νοσημάτων. Συνδυάζεται με τη λήψη προβιοτικών με στόχο τη βελτίωση της εντερικής χλωρίδας.

Προβιοτική θεραπεία

Λήψη ειδικών τροφίμων (προβιοτικών), πλούσιων σε ζωντανά βακτήρια Lactobacillus Bulgaricus, που μειώνουν τη διαδικασία σήψης στα έντερα και ασκούν ισχυρή θεραπευτική και αντιγηραντική επίδραση. Πραγματοποιείται τόσο ξεχωριστά, όσο και σε συνδυασμό με υδροκολονοθεραπεία.


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

No images in specified directory!