ΚΛΙΝΙΚΉ ΤΗΣ Δ-Ρ ΕΜΊΛΟΒΑ
ο σωστός δρόμος προς την υγεία

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 επισκέπτες και κανένα μέλος

thumb aza05Επιτρέπει η κατάσταση της υγείας μου να κάνω θεραπεία στην κλινική σας;

Διαβάστε το περιεχόμενο του τμήματος «Ενδείξεις» όπου αναφέρονται λεπτομερώς τα νοσήματα τα οποία θεραπεύονται με το πρόγραμμά μας, καθώς και οι αντενδείξεις. Εάν εξακολουθείτε να διστάζετε, συμβουλευτείτε μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Πόσο θα κρατήσει η διαμονή μου στην κλινική;

Το πρόγραμμα φρουτοθεραπείας συνήθως διαρκεί 20 μέρες. Η διάρκεια της επαναφοράς που ακολουθεί είναι 10 μέρες. Άρα, το ιδανικό διάστημα διαμονής είναι 30 μέρες. Μπορείτε να μείνετε και λιγότερες μέρες, αλλά θα πρέπει να εφαρμόσετε ένα μέρος του διαιτολογίου (συνήθως την επαναφορά) μετά την έξοδο σας από την κλινική, σύμφωνα με το σχήμα που σας παρέχουμε.

Πώς να εισαχθώ στην κλινική σας;

Στείλτε μας ένα e-mail με σύντομή περιγραφή της κατάστασης υγείας σας και με την προτιμούμενη χρονική στιγμή της εισαγωγής σας. Θα σας απαντήσουμε επισυνάπτοντας τη λίστα τιμών και την επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Πώς να φτάσω στην κλινική;

Κοιτάξτε το χάρτη της περιοχής. Ο πιο άνετος τρόπος μετακίνησης είναι η πτήση μέχρι το αεροδρόμιο της Βάρνας (προκειμένου για τα ξενοδοχεία «Λέμπεντ» και «Γκραντ Χοτέλ Βάρνα») ή μέχρι το αεροδρόμιο της Σόφιας (προκειμένου για το ξενοδοχείο «Ρίλα»). Εμείς θα φροντίσουμε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο. Θα είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσουμε επαφή μέσω e-mail εκ των προτέρων, για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της άφιξής σας.

Σε τι γλώσσες θα επικοινωνήσω μαζί σας;

Εξασφαλίζουμε διερμηνέα και υλικό για ανάγνωση στις ακόλουθες γλώσσες: αγγλικά, ρωσικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ελληνικά και τουρκικά.

thumb aza08Δεν έχω ιδιαίτερα νοσήματα ή προβλήματα υγείας. Είναι δυνατό να εφαρμόσω το πρόγραμμα με στόχο προφύλαξης ή αδυνατίσματος;

Ναι. Το πρόγραμμα θα ομαλοποιήσει το βάρος σας, θα καθαρίσει τον οργανισμό σας και θα μειώσει τον κίνδυνο μελλοντικών προβλημάτων υγείας.

Κατά τη διαμονή μου στην κλινική θα είναι δυνατό να καταναλώνω άλλα τρόφιμα εκτός από τα φρούτα;

Σε περίπτωση που εφαρμόζετε το πρόγραμμα φρουτοθεραπείας – όχι. Παρέχουμε και άλλα διαιτολόγια με μεγαλύτερη ποικιλία τροφίμων τα οποία όμως δεν έχουν την ίδια θεραπευτική και καθαρτική επίδραση. Εφαρμόζονται σε ασθενείς με αντενδείξεις για ασιτία με φρούτα.

Πίνω φάρμακα. Θα είναι δυνατό να εφαρμόσω το σύστημά σας;

Ναι. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι δόσεις των φαρμάκων σας θα προσδιοριστούν με ακρίβεια από ιατρό. Καλό θα ήταν να μας συμβουλευτείτε εκ των προτέρων μέσω e-mail σχετικά με τα νοσήματά σας.

Θα μπορέσω να καπνίσω κατά τη θεραπεία; Ο καφές και το αλκοόλ επιτρέπονται;

Το κάπνισμα επιτρέπεται, αλλά η ανάγκη από τσιγάρα μειώνεται σημαντικά, δηλαδή η στιγμή είναι κατάλληλη για να κόψετε το κάπνισμα. Επιτρέπεται από ένας καφές το πρωί, μετά από δύο ποτήρια τσάι. Το αλκοόλ αποκλείεται.


Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 198 επισκέπτες και κανένα μέλος

No images in specified directory!